Pentru ca nu a reusit sa se impuna ca solista in America, tara in care a ales sa locuiasca, impreuna cu cele doua fetite adoptate, dupa casatoria cu Glenn, Elena Carstea a fost nevoita sa schimbe macazul. Ea a anuntat ca-si va deschide o agentie imobiliara, nu inainte de a urma cursurile intensive de broker.

Stabilita in SUA, de aproape un an, Elena Carstea a revenit zilele acestea in Romania, intr-o scurta vacanta, insotita de sot si cele doua fetite ale sale. Invitata la o emisiune tv, cantareata a facut, asa cum ne-a obisnuit, dezvaluiri surprinzatoare: "Am sustinut un recital la Las Vegas, apoi am castigat primul loc la un concurs de compozitie, dar atat.
Cant doar de ziua sotului meu. Pentru ca n-am incotro, cel putin pentru o vreme, va trebui sa ma ocup si de altceva, asa ca m-am hotarat sa devin agent imobiliar. Mai am un singur pas de facut. in 6 luni sustin examenul pentru a deveni broker. Dupa aceea imi voi deschide o agentie imobiliara", povesteste ea despre aventura americana.

'Nu-mi vine sa cred ca am intalnit-o>>

Se pare ca nonconformista vedeta a revenit la sentimente mai bune in ceea ce priveste ideea de mariaj, daca tinem cont de vechile declaratiile cum ca "barbatii sunt niste mitocani". Cel care a facut-o sa-si schimbe parerea a fost Glenn, actualul ei partener de viata. Mai mult, el s-a declarat foarte incantat de caracterul sotiei sale: "E o femeie minunata, nu-mi vine sa cred ca am intalnit-o!".

In SUA, Elena a mai inregistrat un succes, in plan personal. Dornica sa devina soferita, vedeta a dat de mai multe ori examen, insa nu a putut trece de cele 19 puncte pe care le obtinea de fiecare data la proba scrisa.

Dar iata ca peste Ocean Elena s-a descurcat onorabil: "in sfarsit, mi-am luat carnetul si pot conduce masina!". inainte de a pleca, ea isi vanduse atat apartamentul din Bucuresti, cat si masina.

Elena si Glenn locuiesc in SUA

Cantareata a mai fost casatorita cu omul de afaceri Ionut Laza, insa au divortat dupa trei luni.
La scurta vreme, Andrew, un alt afacerist, de data aceasta american, i-a cerut mana nabadaioasei soliste. El ii promisese Elenei ca va trece pe numele sau cele doua fetite adoptate de ea si ca ii va oferi o viata imbelsugata in SUA. Dar, din motive doar de el stiute, Andrew si-a retras, fara prea multe explicatii, cererea in casatorie. Apoi, in viata Elenei Carstea a aparut Glenn, cei doi oficializandu-si relatia anul trecut, la Miami.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.