Cantareata si prezentatorul rubricii Meteo de la Pro Tv s-au straduit destul de mult sa-si ascunda idila, declarand de nenumarate ori ca sunt doar buni prieteni. Acum, dupa 4 luni de cand sunt impreuna, Anda Adam si Victor Slav au decis sa-si faca publica relatia.

Anda Adam si Victor Slav s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Buftea, cand au concurat la emisiunea "Dansez pentru tine". Scanteia s-a aprins in momentul in care Anda a fost eliminata din concurs. "Am iesit prima data impreuna dupa ce Anda si Bursuc au fost eliminati din competitie. Era foarte trista, obosita si accidentata, iar eu am simtit pur si simplu ca vreau sa o sustin si sa-i fiu aproape", spune prezentatorul de la Pro Tv.

Cu toate ca Anda a fost cea care a dorit ca relatia lor sa fie tinuta departe de ochii lumii, iata ca tot ea a decis ca a venit momentul sa-si declare public dragostea: "Amandoi ne-am dat seama ca sentimentele pe care le avem sunt sincere si foarte puternice. Suntem foarte indragostiti, nu e o toana pentru nici unul dintre noi, ne este foarte bine impreuna si nu avem nici un motiv sa ne ascundem.

Victor e un om minunat pentru care am ajuns sa simt ceva ce nu am crezut ca pot simti", marturiseste Anda Adam. "Daca mi-ar spune cineva ca nu suntem compatibili as rade rau", spune la randul lui vedeta PRO TV

Anda, fara coafeza de top

Adriana Ciulu (foto medalion dreapta) a fost timp de trei ani stilista Andei si omul de baza in afacerea vedetei. Ea s-a ocupat in mod special de coafura cantaretei (foto medalion stanga), care ii era sefa, dar a "aranjat" mai multe vedete, ceea ce i-a adus o faima printre acestea. Cu banii castigati in Bucuresti, Adriana si-a deschis propria afacere in Banie. "Ma gandeam de mult sa fac bani pentru mine. Nu se compara cu ce castigam in Capitala, dar e vorba de propriul buzunar.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.