Lantul suedez de imbracaminte Hennes&Mauritz (H&M) a ales-o pe cantareata australiana Kylie Minogue pentru a fi imaginea colectiei de vara, iar o parte din incasarile obtinute din vanzarea hainelor va fi donata asociatiei caritabile WaterAid, potrivit unui comunicat al grupului, informeaza AFP.

Aproximativ 10% dintre incasari vor fi donate catre WaterAid, o organizatie britanica care duce o politica de promovare a igienei si are ca obiectiv aprovizionarea cu apa potabila si efectuarea unor sisteme de asanare pentru populatia defavorizata. Numita ‘’H&M love Kylie’’, colectia de imbracaminte se va gasi in magazine de la jumatatea lunii mai. Lantul de magazine nu este la prima colaborare cu o vedeta din lumea muzicii. In aceasta primavara, H&M va lansa si o colectie creata in colaborare cu Madonna, numita "M by Madonna".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.