Pentru a-i indeparta atentia sotului sau de la alte femei, Victoria Beckham s-a vopsit blonda si a acceptat sa fie eroina unui reality-show la un mare canal american de televiziune.

Victoria Beckham (32 de ani), sotia fotbalistului britanic David Beckham, care in aceasta vara se va transfera la clubul Los Angeles Galaxy, va fi eroina unui reality-show la NBC, scrie cotidianul Variety, "o adevarata Biblie" a Hollywood-ului. Surse interne au indicat ca postul de televiziune a incheiat un contract pentru sase episode dintr-un serial comic fara scenariu (reality-show), ce va reprezenta cronica mutarii Victoriei "Posh" Beckham la Los Angeles, impreuna cu sotul si cu cei trei baieti ai lor.

SUCCES. Producatorul emisiunii, Simon Fuller, are planuri mari cu realizarea sa, prevazandu-i un succes urias. "Aceasta emisiune va traversa mai multe genuri si sper ca ea va surprinde in mod placut", a afirmat Fuller, celebru in Statele Unite pentru munca depusa la "American Idol", una din cele mai populare emisiuni de televiziune.