Relatia dintre prezentatoarea TV Iulia Vantur si compozitorul Marius Moga este din ce in ce mai stransa. Desi este ocupat pana peste cap cu inregistrarile, "Micul Mozart" nu ezita sa ia pauze dese pentru a auzi vocea iubitei lui.

Recent, Moga a lucrat la o piesa impreuna cu Andreea Banica, un featuring care va fi inclus pe noul album al cantaretei. inregistrarile s-au desfasurat in ritmul alert al compozitorului, foarte ocupat in general. Cu toate acestea, el nu a avut rabdare sa-si termine treaba pentru a putea lua legatura cu iubita lui.

Inspirat pesemne de versurile single-ului sugestiv intitulat "Love", Marius a iesit din studio cu telefonul in mana si a sunat-o pe Iulia, intrerupand pe toata lumea din lucru. Singura varianta care ar fi putut scuza incidentul era cea a unei urgente, insa aceasta nu s-a confirmat. Potrivit martorilor oculari, Moga o sunase pe Iulia cu putin timp inainte de a se apuca de treaba, iar de-a lungul convorbirii, cei doi indragostiti si-au spus doar banalitati.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.