Lidia si Claudiu Niculescu au continuat si ieri razboiul pentru custodia si pensia celor doi copii, Alex si Rebeca. Acuzata la Tribunal de avocatul fotbalistului ca il insela pe Niculescu in timp ce acesta isi rupea picioarele prin cantonamente sa aiba bani sa o intretina, Lidia a ripostat imediat: "Diana Munteanu e mai curva ca mine!".

Chiar daca nu a avut timp sa se prezinte in fata instantei, Claudiu Niculescu a declansat ofensiva impotriva fostei sotii. Prin intermediul avocatului sau, Cristi Sarbu, atacantul dinamovist a dezvaluit si motivul pentru care a divortat de Lidia: "Am crezut ca pot face dintr-o vanzatoare o doamna, dar am gresit. La scurt timp dupa casatorie am aflat ca ma insela. si a facut-o de multe ori in timp ce eu imi rupeam oasele prin cantonamente sa castig bani.

Toate lucrurile astea le-am aflat insa dupa nasterea copiilor. Nu am vrut sa divortez atunci sa nu las copiii fara tata". Aparatorul fotbalistului a mai declarat ca martorii lui Claudiu Niculescu in proces vor fi Ionel Danciulescu si Cristi Borcea, ultimul cunoscand in amanunt relatia dintre cei doi soti.

Lidia Niculescu nu a stat pe ganduri si a sarit imediat "la beregata" fotbalistului, dar nu a uitat nici de actuala iubita a lui Niculescu: "Daca era un tata bun, statea langa copii. Acum, nici Alex nu mai vrea sa auda de numele lui. Mi-a spus ca nu vrea sa-l mai cheme Niculescu. Poate sa spuna ce vrea el despre mine, dar trebuie sa stie un lucru! Diana Munteanu e mai curva ca mine! Iar martorul surpriza, Cristi Borcea, nu are ce sa comenteze.

Pe el l-am vazut o singura data si chiar il rog sa spuna ce am discutat. Claudiu vrea sa ne demonstreze ca are relatii si prieteni, asta doar pentru 7.000 de dolari in plus pe an?", a incheiat retoric Lidia Niculescu. Iritata de numele martorului propus de atacantul dinamovist, Lidia nu s-a putut abtine si a rabufnit: "Sunt constienta ca o sa am si eu de suferit, dar daca imi dau drumul la gura il termin ca fotbalist".

Diana Munteanu s-a abtinut sa comenteze declaratiile fostei sotii a lui Niculescu. "Nu am cum sa raspund la niste istericale", ne-a spus frumoasa VJ-ita.

Procesul dintre Lidia si Claudiu Niculescu se poate muta la judecatoria din Buftea, locul de domiciliu al atacantului.

Cristi Borcea: 'Lidia e in razboi cu mine!>>

Directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, s-a saturat de circul creat in presa pe marginea procesului dintre Claudiu Niculescu si Lidia. "Daca acest scandal mai continua, Claudiu va fi terminat ca fotbalist, iar eu am nevoie de el pe teren, nu in paginile mondene ale ziarelor. De acum Lidia intra in razboi cu mine. Sa-l uite pe Claudiu! Sunt obligat sa-mi protejez jucatorul. Cu ea m-am vazut de mai multe ori, nu o singura data, dar sa fie sigura ca am sa spun absolut tot ce stiu si nu o sa-i fie bine", ne-a declarat Cristi Borcea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.