Cu toate ca abia s-a uscat cerneala pe sentinta lor de divort, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au, totusi, motive foarte intemeiate de bucurie: chiar de Martisor, cei doi au aflat ca vor fi parinti.

Dupa ce a facut trei teste de sarcina, toate cu rezultat pozitiv, Adriana a impodobit unul dintre ele cu un snur alb-rosu si i l-a facut cadou lui Prigoana, cand acesta a ajuns acasa de la birou: "I-am pus fundita de Martisor si i-am spus ca este un cadou special de la mine, in prima zi a primaverii". Fericit si emotionat de vestea primita, Prigoana ii arata deja copilului cat de mult il iubeste: "Azi dimineata, m-am trezit cu niste mormaituri ciudate langa mine. Silviu mi-a spus ca ii canta bebelusului, ca sa aiba o zi buna!", a spus Adriana. Viitorii parinti au marturisit ca nu au preferinte in ce priveste sexul copilului, dar le-ar placea, totusi, sa aiba o fetita.

Recursul depus de Adriana Bahmuteanu la hotarårea de divort a magistratilor de la Judecatoria sectorului 3 nu a avut sorti de izbånda, astfel ca ea si Silviu Prigoana s-au vazut nevoiti sa admita ca sunt legal divortati. Asta nu ii impiedica insa pe cei doi indragostiti sa se iubeasca la fel de pasional ca si påna acum si, ca urmare, sa primeasca probabil cea mai frumoasa veste: aceea ca vor avea un copil!

Vestea a fost facuta publica de catre Prigoana ieri dimineata, in cadrul emisiunii "Zori de zi" de la OTV. Omul de afaceri a declarat, la matinal, ca a primit cel mai frumos cadou de Martisor, si anume un test de sarcina pozitiv.

De fapt, a fost vorba de trei teste facute de Adriana in momentul in care a banuit ca ar putea fi gravida: "Am un program atat de incarcat, incat nici nu am mai tinut socoteala calendarului. Chiar a doua zi dupa divort insa, mi-am dat seama ca e ceva in neregula si m-am dus sa-mi cumpar un test de sarcina. A iesit pozitiv!". Neincrezatoare, Adriana a mai cumparat doua teste: "Am mai facut unul si a reiesit acelasi rezultat. A venit Prigoana acasa si nu ne venea sa credem, asa ca am mai luat inca unul. Cand am vazut ca au iesit toate pozitive, am fost aproape siguri".

Sunt vecini cu ginecologul

Contactata telefonic in dimineata zilei de ieri, Adriana nu s-a manifestat prea entuziasmata, declarand ca asteapta verdicul ginecologului: "Nu ma felicitati, ca inca nu e sigur. Am facut doar cateva teste de sarcina". Ziarista nu a amanat sa-si sune doctorul si s-a dus de urgenta la o consultatie: "Am programare la doctor la ora 13.00. Am emotii, sa vedem ce vesti primim".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.