Sunt frumoase, bogate si celebre. Normal, toti barbatii "plang" dupa ele si le-ar dori drept neveste. Recent, a fost intocmit un top al celor mai dorite femei celibatare din lume, in care se afla zeci de vedete, sportive sau "fete regale".

Pe locul intai in topul intocmit de FHM pe 2007 se afla fiica celebrului cantaret Rod Stewart, Kimberly, informeaza sky.com, citat de Mediafax. Pe locul al doilea s-a situat actrita Carmen Electra, care in urma cu cateva saptamani a divortat oficial de rocker-ul David Navarro.

In topul celor mai dorite posibile neveste, locul trei este ocupat de printesa Beatrice, nepoata reginei Elisabeta a II-a si a cincea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Aceasta nu este singura fata regala din topul FHM, fiind urmata de verisoara ei, Zara Phillips (30). in topul primelor 10 cele mai dorite femei din lume se mai gasesc tinere staruri de la Hollywood, precum Scarlett Johansson, pe locul al cincilea, Lindsay Lohan, pe locul al saselea.

Pe locul intai se afla Kimberly, fiica celebrului cantaret Rod Stewart

Jucatoarea de tenis Maria Sharapova s-a situat pe locul al saptelea in topul celor mai dorite celibatare din lume


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.