Ion Isaiu este actor in Romania si proprietar de firma de impresariat si organizare spectacole in Noua Zeelanda.

Cum e sa fii actor de telenovela?

Telenovela e un produs, un actor poate fi si-ntr-o piesa de teatru, intr-un film, intr-o telenovela. Intimplator, genul acesta de seriale se numeste telenovela, dar ea se numeste mai bine serial, productie dramatica tele-vizata. Telenovela, termenul nu ne apartine. Sa vorbim mai bine despre un serial de fictiune, nefiind inspirat din fapte reale.

Termenul "telenovela" are o nuanta depreciativa intre critici.

Intre circotasi, da. Dar, daca ne uitam cite nume mari au aderat la aceste produse, nu putem vorbi astfel. Nu la fel se vorbeste despre soap opera... numai pe noi ne apuca asa cite un imbold legat de telenovela, fiind mai cu mot ca intotdeauna.

Se contureaza un sex-simbol Isaiu.

Nu cred in ideea de sex-simbol masculin, ar trebui sa fii votat de foarte multi barbati si nu-mi doresc asta. Bun, personajul poate este vazut astfel, fiind un sot ideal, un parinte ideal, dar eu, personal, nu cad in aceasta plasa. E bine sa fii cu picioarele pe pamint si sa privesti inainte, nu in stinga si in dreapta.

Fata a prins.

Fata imbatrineste, daca ramine si actorul apreciat, e bine, daca nu, inseamna ca a fost un val de spuma foarte dragut.

Cum era vazut barbatul Isaiu inainte de a intra in telenovele?

Cred ca la fel, dar intr-un mediu mult mai mic, ca actor de teatru.

Si-n Noua Zeelanda?

Acolo nu am practicat actoria.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.