Andreea Raicu preda celor de acasa lectii de initiere in arta tae bo prin DVD-ul realizat cu ajutorul profesoarei Lu­­­minita Nico­­lescu.
Lansarea materialului a avut loc miercuri seara, la show-room-ul BMW, sub atenta supraveghere a iubitului ei Tudor Chirila.

Amfitrioana Andreea si-a primit rand pe rand invitatii facand un adevarat lobby pentru arta tae bo. "Re­­cunosc faptul ca pe toata perioada filma­­rilor m-am chinuit efectiv sa-mi mentin zambetul si sa-mi blochez grimasele provocate de efort. E greu, insa dupa o astfel de sedinta, tonusul meu este incredibil. Efec­­tele uluitoare ale acestui sport m-au determinat sa gasesc o formula de a-l face cunoscut tuturor femeilor", ne-a declarat Raicu.

Martor la aceasta lectie a fost si Tudor Chirila, iubitul vedetei. Actorul s-a demonstrat punctual si a incercat, fara prea mult succes, sa treaca ne­­observat. Desi nu a be­­neficiat imediat de atentie din partea Andreei, ocupata cu primirea mu­­safirilor, Tudor a fost rasplatit pen-tru rabdarea sa imediat dupa prezentarea DVD-ului.

Cei doi s-au retras pe margine si, bucurosi de putina intimitate, s-au de­­dat la gesturi tandre. Au ras, au glumit, el i-a soptit ceva la ureche, iar ea i-a raspuns sarutandu-i gatul.

Profitand de eveniment, Ilie si Amalia Nastase au sur­­prin­­­­s-o pe Andreea cu un ca­­dou ine­­dit. Cei doi i-au adus in dar o sticla de sampanie pe care au inscriptionat cu strasuri numele ei. Printre invitati s-au mai numarat Badea si Oreste, Malvina, Paula Chirila si Trofin, Catinca Roman si colega sa de la Romantica, Ana Maria Prodan, si creatorul de moda Razvan Ciobanu.