Roxana, una dintre membrele trupei Trident, nu are inca ganduri de casatorie. Desi are o relatie de aproape doi ani cu Dean Possenniskie (33 de ani), vicepresedintele BBC Worlwide, blonda schimba in mod constant subiectul atunci cand iubitul ei aduce vorba despre nunta.

Roxana si Dean sunt impreuna de aproape doi ani, iar discutiile despre casatorie nu le sunt straine. Apropiati ai cuplului povestesc ca el este cel care face frecvent aluzii referindu-se la cunoscutii care si-au pus pirostriile. in schimb, ea pareaza toate intentiile, declarandu-se prea tanara sa faca acest pas. Recent, cantareata a fost destul de vehementa atunci cand si-a anuntat iubitul ca nu vrea sa se marite si ca va fi nevoie sa mai treaca ceva ani pana sa inceapa sa se gandeasca la acest lucru.

Cantareata si iubitul ei s-au cunoscut in 2005 la petrecerea organizata cu ocazia premiilor MTV Romania, pe vremea cand Dean era directorul MTV Europa. Dupa festivitate au continuat sa se intalneasca si la numai cateva luni au decis sa fie impreuna.

Singurul impediment in aceasta relatie este distanta. in timp ce ea isi vede de cariera muzicala in tara, el isi exercita functia de vicepresedinte al BBC in Londra. si totusi nu trece o luna fara sa se vada.

Cei doi obisnuiesc sa se intalneasca in hoteluri de lux din diferite tari. Cand acest lucru nu este posibil, ori vine el in Bucuresti, ori decoleaza ea spre Londra.

Isi face afacere de 200.000 €

Desi nu are de gand sa renunte la cariera muzicala, Roxana vrea stabilitate financiara, iar cea mai buna solutie i s-a parut o afacere pe cont propriu. Ca sa nu-si asume nici un risc si sa profite de succesul altora, ea a decis sa ia in franciza o firma vestimentara consacrata. in momentul de fata are doua alternative: fie una englezeasca, fie una americana. La o prima evaluare, investitia se ridica la 200.000 de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.