Andra si Catalin au devenit foarte apropiati in ultimul timp, mai ales de cand s-au mutat impreuna, din luna septembrie a anului trecut. Cei doi nu se gandesc inca serios la casatorie, desi sunt aproape siguri ca la un moment dat vor face si aces pas. Numai ca, momentan, casatoria nu reprezinta o prioritate pentru ei si considera ca pot avea o relatie si fara actele aferente.

Referitor la copii, mai in gluma, mai in serios, cantareata a spus ca isi doreste sa devina mama si ca ar vrea sa aiba sapte copii, care sa devina muzicieni si care sa o acompanieze in concerte. De asemenea, ea a adaugat ca Maruta este de acord cu aceasta decizie a ei. Totusi, Andra nu ar vrea sa nasca prea curand, dar, daca s-ar intampla sa ramana insarcinata inainte de casatorie, ea a afirmat ca ar pastra copilul. Dintre mamele din show-biz-ul autohton, Andra o admira foarte mult pe Narcisa Suciu si chiar a spus ca aceasta, cu siguranta, va reprezenta un model pentru ea atunci cand va deveni mama.

Cat despre logodna cu Maruta, despre care s-a scris in presa recent, Andra a spus ca povestea nu este decat pe jumatate adevarata. intr-adevar, ei au fost acum cateva luni la Venetia, iar Ctalin i-a cumparat de acolo un inel pe care ea si l-a dorit. Dar care nu are neaparat semnificatia de inel de logodna.