Fostul sot al solistei Whitney Houston, rapperul Bobby Brown a fost din nou arestat in Massachusetts sub acuzatia ca nu s-a infatisat in fata instantei de judecata pentru o audiere legata de pensia alimentara pentru copii in luna octombrie, informeaza marti IMDb.com consultat de Rompres.
Rapperul a fost ridicat de politie duminica noaptea de la Liceul Attleboro High School din Massachusetts unde era prezent pentru a asista la o competitie intre cheerleaders la care participa si fiica sa Bobbi Kristina.

In luna octombrie Bobby Brown a platit 11.000 de dolari pensie alimentara dupa ce a fost amenintat ca va fi arestat daca nu o va face. Duminica, in momentul arestarii el mai era dator cu pensia alimentara pe doua luni catre Kim Ward, mama celor doi copii ai sai adolescenti LaPrincia si Bobby III.

In iunie 2004 Bobby Brown a fost condamnat la 90 de zile de inchisoare pentru ca a intarziat trei luni cu plata pensiei alimentare, sentinta ce a fost suspendata dupa ce starul rap a achitat cei 15.000 de dolari datorati.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.