Daniel Radcliffe, celebru pentru rolul vrajitorului Harry Potter, face parte dintre cele mai bogate vedete de la Hollywood cu varsta sub 21 de ani, dupa ce, in 2006, a castigat 13 milioane de dolari pentru rolul din "Harry Potter si Ordinul Pasarii Phoenix", informeaza forbes.com.

Daniel Radcliffe, in varsta de 17 ani, a fost surclasat de gemenele Olsen, Mary-Kate si Ashley, in varsta de 20 de ani, care, in 2006, au castigat 40 de milioane de dolari.

Pe locul al treilea in topul realizat de prestigioasa revista americana s-a situat starleta Lindsay Lohan, care a castigat anul trecut doar 6 milioane de dolari pentru ca nu prea a fost solicitata sa joace si a fost o prezenta constanta la petrecerile de la Hollywood.
In top urmeaza Dakota Fanning, in varsta de 13 ani, care in 2006 a castigat 4 milioane de dolari.

Fanning a socat media dupa ce a acceptat sa joace, intr-un film independent prezentat la Festivalul de la Sundance, rolul unei fetite violate. Actrita Abigail Breslin, in varsta de 10 ani, este cel mai tanar star de pe lista, dupa ce a jucat in multpremiatul film "Fiecare se crede normal" si a obtinut o nominalizare la premiile Oscar de anul acesta.