Satula de probe, cantareata nici nu vrea sa mai auda de castinguri

Asa cum li s-a intamplat celor mai multi dintre artisti in ultimul timp, si Miki a fost bombardata cu oferte de a lucra in televiziune. Din pacate insa, singurele roluri care i-au fost propuse in mod expres le-a refuzat, iar pentru celelalte nu a trecut probele.

Prima TV, PRO TV, Acasa TV æi Antena 1 au vrut-o la un moment dat pe Miki sa le fie vedeta fie in sitcomuri si telenovele, fie la carma unei emisiuni. Cei din trustul PRO au simtit atunci ca artistei i s-ar potrivi genul de roluri in care s-a afirmat Oana Zavoranu.

De cealalta parte a baricadei insa, Miki nu s-a vazut in stare sa interpreteze un personaj negativ asa ca a refuzat oferta. Incepand din acel moment, cantareata a fost invitata la nenumarate castinguri fara a castiga vreunul.

Ajungand la concluzia ca toate aceste preselectii sunt facute pentru ca trebuie, deci rolurile sunt distribuite de la bun inceput, Miki a decis sa nu mai participe la ele. "Daca cineva ma vrea, stie cine sunt si cum ma comport in fata camerelor de luat vederi fara sa ma supuna probelor. Deci nu e nevoie de castinguri pentru a-mi descoperi aptitudinile. Asadar, nu voi mai da curs la astfel de invitatii de acum inainte", ne-a declarat cantareata.

Oricum, sustine ea, nu-si doreste cu orice pret o cariera in televiziune, muzica fiind cea care a consacrat-o.

Imparte patul cu bichonul Zuzu

Desi proiectele muzicale constituie o prioritate, iar tentativele de pana acum de a patrunde in televiziune
i-au mancat timp pretios, Miki refuza sa-si neglijeze "baietelul", un bichon havanese pe nume Zuzu. Membrul patruped al familiei si-a intrat de la bun inceput in drepturi. In loc sa doarma in coæuletul lui, Zuzu se posteaza intre cantareata si iubitul ei si nu se da dus pana in zori.

Cel mai dresat caine de vedeta, dupa cum a fost desemnat in cadrul unei competitii de profil, va implini patru ani pe 5 martie. Pentru aceasta ocazie, Miki si-a eliberat programul si il va sarbatori -cu mancare din belsug si cadouri surpriza.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.