Dupa mai multe amanari, Oana Zavoaranu a filmat vineri primul sau videoclip. Ceea ce trebuia sa reprezinte un etalon pentru videoclipurile din Romania s-a transformat intr-un fiasco total. Iar vina, in opinia Oanei, nu o poarta decat regizorul Marian Crisan.

"Si-a batut joc de mine". Asta spune Oana Zavoranu despre atitudinea pe care regizorul a avut-o la adresa ei, la filmarea videoclipului sau de debut. Ea este extrem de nemultumita, din cauza faptului ca i s-a promis profesionalism, si nu a avut parte decat de intamplari nefericite. Mai intai, a trebuit sa filmeze afara, in aer liber, desi acest lucru nu era specificat in scenariul initial. Dar a trecut peste acest aspect. Ceea ce a indignat-o foarte mult a fost faptul ca intr-una dintre locatii, la un hotel, ea trebuia sa se intalneasca cu ziaristii, iar regizorul i-a dat afara pe acestia, spunand ca "Oana nu doreste presa".

Dar ce a pus capac este faptul ca Zavoarnu dorea ca in videoclip sa apara si motanul ei, Marty. Initial, regizorul i-a spus ca este in regula, dar a tot amanat momentul pana cand nu a mai filmat pisica deloc. "L-am tinut pe Marty 15 ore dupa mine. Treceam peste toate intamplarile daca aparea si pisica mea in videoclip. Acest om si-a batut joc de motanul meu", a spus Oana, extrem de indignata.

Oana Zavoranu a suportat cu stoicism intreaga zi de filmare, fara ca macar sa cracneasca, desi a avut numai nemultumiri in legatura cu modul in care s-au desfasurat filamrile. Desi totul a fost finalizat, Zavoranu nu doreste ca videoclipul sa apara pe piata. Mai mult decat atat, daca reprezentantii casei de productie nu vor vrea sa-i vanda materialul brut, ea este hotarata sa filmeze un nou videoclip, pe care sa-l finanteze singura.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.