Se va intoarce Brad Pitt la prima nevasta?

De doi ani, Angelina Jolie si Brad Pitt formeaza un cuplu. Cu toate acestea, Jennifer Aniston, fosta sotie a starului, nu si-a putut vindeca "ranile" produse de divortul de acesta. Mai mult, Jen crede in continuare ca Angelina e cea vinovata de despartirea ei. Insa acum si diva din "Tomb Rider" se teme pentru mariajul ei.

In timp ce Jennifer Aniston crede in continuare ca Angelina Jolie e cea care a provocat divortul ei de Brad Pitt, actuala sotie a starului il tine pe acesta cat mai din scurt. Angelina se teme ca nu cumva Brad sa se intalneasca pe ascuns cu fosta lui sotie. Curioasa sa afle cand si in ce imprejurari l-a cucerit Angelina pe Brad, Jen ar fi interesata de o intalnire cu rivala ei. "Isi doreste sa ii spuna Angelinei in fata cat de multa

Jan si Brad, pe vremea cand formau unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Si ei
au continuat sa para fericiti, pana in clipa divortului
durere i-a provocat", spun apropiati ai actritei din "Prietenii tai", chiar daca Brad si Angelina au sustinut mereu ca relatia lor a inceput abia dupa ce el divortase de Jen. Angelina nu se teme s-o intalneasca pe fosta sotie a lui Brad, si asta pentru ca se pare ca si ea are de clarificat ceva.

Cunoscuti ai cuplului sunt de parere ca starul din "Tomb Rider" ar vrea si ea sa lamureasca o problema personala cu Jen. Si anume, daca aceasta din urma se intalneste pe ascuns cu sotul ei.

Daca cei trei, protagonisti ai celui mai celebru triunghi amoros, nu vor lamuri problemele cat mai repede, sfarsitul ar putea fi unul trist. Cu gandul la asta, Angelina doreste sa faca pace cu rivala ei. "Angie vrea s-o asigure pe Jen ca Brad ar fi parasit-o oricum, chiar daca ar fi fost vorba de ea sau de altcineva".

Brangelina se pregateste de al patrulea copil

Chiar daca apropiatii Brangelinei, asa cum mai sunt numiti Pitt si Jolie, sustin ca cei doi incep sa aiba probleme, acestia sunt pe cale de a infia inca un copil. Cei doi au fost vazuti depunand actele necesare infierii unui copil din orfelinatul "Tam Binh" din Vietnam. Recent, Angelina a declarat ca ea si sotul ei vor sa aiba cat mai multi copii, pentru ca asta le intareste fericirea. Jolie si Pitt sunt parintii a trei copii, Maddox (5 ani) - adoptat din Cambodgia -, Zahara (2 ani) - adoptata din Etiopia - si Shiloh (9 luni), fiica lor biologica.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.