Desi cariera sa a intrat intr-un con de umbra dupa ce a fost concediat de Studiourile Paramount, Tom Cruise ocupa primul loc in topul celor mai bine platite celebritati de la Hollywood in 2006, informeaza revista "Forbes".
Cele 23 de vedete mentionate in acest clasament au castigat, impreuna, 553 de milioane de dolari. Actorul american, care castigat anul trecut nu mai putin de 67 de milioane de dolari, are o "strategie" care l-a plasat pe pozitia intai. Spre deosebire de alte staruri, Cruise nu a perceput un onorariu fix pentru un rol, ci a cerut 30a din incasarile filmelor.

Pe locul al doilea nu se afla o singura celebritate, ci intreaga distributie a serialului "Clanul Soprano", cu 52 de milioane de dolari, iar pozitia a treia este ocupata de Denzel Washington. Singura femeie din Top 10 este Jodie Foster (27 de milioane de dolari).


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.