Baietii de la Flamingo Boys, al caror spectacol programat pe 1 martie la Sala Palatului este asteptat cu mare interes, au stårnit si stårnesc adevarate pasiuni printre tinerele autohtone. Unele dintre ele se multumesc cu un singur zåmbet sau o privire, altele insa fac tot posibilul sa le smulga cel putin o intålnire.

Cooptat in Flamingo Boys in urma cu doi ani si jumatate, Bogdan a simtit "pe pielea lui" ce inseamna a fi "vanat". El a ajuns repede in centrul atentiei unei fete care, o data intrata in posesia numarului lui de telefon, a inceput "asaltul".

Respectiva care se pretindea a fi nepoata lui Ion Tiriac l-a sunat incontinuu pe Bogdan, pana a reusit sa obtina intalnirea dorita. Doar ca, socoteala sa de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ. "La insistentele sale am acceptat sa mas duc in Mall. Ea era deja acolo. Cand am ajuns in locul cu pricina, m-a sunat pentru a-mi spune ca este in zona si sa incerc sa o recunosc si sa ma duc eu la ea, intrucat este timida si nu indrazneste sa ma abordeze. In acel moment, am plecat, iar intalnirea nu a mai avut loc. Am primit apoi intr-o zi nu mai putin de o suta de SMS-uri de la ea, in care imi spunea ca daca am nevoie de ceva ma poate ajuta cu orice, numai sa o caut. Bineinteles ca nu am facut acest lucru. Nici pana in ziua de azi nu am aflat daca acea Anne Marie chiar era nepoata lui Tiriac, asa cum pretindea", ne-a povestit Bogdan.

«Sunt singur, nu am o relatie stabila»

Bogdan, un Capricorn de 20 de ani, spune ca nu are o relatie stabila si ca fata visurilor sale trebuie sa fie bruneta, inalta, foarte sexy: "Nu am prietena. Vreau totodata ca persoana de langa mine sa poata purta o conversatie, sa avem puncte comune". Bogdan isi aminteste si ca una dintre fanele sale i-a cerut sa-i faca un copil: "Aveam 18 ani si am primit propunerea sa fac un copil. Normal ca nu am acceptat. Imi plac copiii, dar e prea devreme sa ma gandesc sa-l am pe al meu".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.