In lumea celebritatilor si a averilor de milioane de dolari, totul se poate schimba in numai cteva ore. De la imaginea sexy si plina de stralucire, poti ajunge o epava internata intr-o clinica de dezintoxicare.

Petrecerile exagerate, imbibate din belsug cu alcool si presarate cu droguri, isi spun cuvantul. De la Elvis, Colin Farell si pana la Paris Hilton si Britney Spears, toti au cunoscut efectele "miraculoase" ale drogurilor. Unii recunosc greseala si se interneaza de buna voie in clinici de specialitate, altii, insa, se complac in aceasta situatie.

Britney Spears

In doar 60 de minute, Britney Spears a trecut de la bomba sexy pe care o adorau milioane de barbati din lumea intreaga, la o imagine care a ingrozit intreg mapamondul. Ultima bomba lansata de Britney Spears: s-a ras in cap si s-a tatuat pe gat, a starnit intrebari in presa privind starea ei mentala. La patru zile dupa ce infatisarea cantaretei a suferit o schimbare dramatica, aceasta s-a internat de buna voie intr-o clinica de dezintoxicare. Se spune ca orice minune tine trei zile. In cazul nostru, Britney s-a externat din clinica "Promises" din Malibu dupa numai o zi. Cantareata a mai petrecut o zi la o clinica de dezintoxicare, in Caraibe, inainte de schimbarea de look.

Paris Hilton

O clienta fidela a cluburilor de noapte si prietena de pahar cu printesa pop, Britney Spears, este si Paris, mostenitoarea imperiului financiar constituit de hotelurile Hilton. Multimilionara a fost anchetata de politia din Baltimore ca ar fi oferit, in cadrul unei petreceri, droguri si alcool unor minori. Fostul iubit, Nick Carter, spune despre ea ca drogurile o faceau doua minute zburdalnica in pat. In rest, nu era nimic de capul ei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.