Angelina Jolie si Brad Pitt au apelat la un consilier de cuplu dupa ce au avut o serie de neintelegeri legate de ambitiile frumoasei actrite americane in calitate de ambasador al bunavointei pe linga ONU, informeaza femalefirst.com.
Cei doi parteneri, care s-au intilnit pe platourile de filmare ale lungmetrajului "Dl si Dna Smith", au apelat la un consilier de cuplu dupa o serie de neintelegeri O sursa apropiata cuplului a declarat pentru revista Britain`s Grazia: "Anul acesta este crucial pentru ei. Trebuie sa ajunga la o hotarire in legatura cu ceea ce asteapta fiecare de la celalalt si asta foarte repede. Angelina trebuie sa realizeze ca Brad are nevoie de stabilitate, iar el trebuie sa se impace cu ambitiile pe care aceasta le are ca ambasador al lumii". Mama Angelinei, care a murit in urma cu o luna, "a facut-o sa realizeze ca nu ar fi o idee proasta sa dea casatoriei o sansa", a mai spus sursa citata. Brad si Angelina sint hotariti sa-si rezolve problemele de dragul celor trei copii ai lor, Maddox si Zahara, care sint adoptati, si Shiloh, fiica lor naturala nascuta in mai 2006. "Au avut niste neintelegeri serioase, dar ambii au fost de acord ca nu vor sa mai faca greseli, mai ales ca acum mai sint implicati si trei copii", a mai spus sursa citata, adaugind: "Nu astfel statea situatia in timpul mariajelor lor anterioare. Miza este mult mai mare acum".

De cealalta parte, Angelina Jolie a declarat ca nu s-a simtit confortabil sa joace in scenele sexy din cel mai recent film al sau, "The Good Shepherd", in regia lui Robert de Niro. Actrita a declarat ca s-a simtit atit de jenata incit a fost pe punctul de a refuza sa joace acele scene in care apare alaturi de Matt Damon. Jolie a fost impresionata neplacut mai ales de o scena in care personajul sau incearca sa-si pacaleasca iubitul pentru a ramine insarcinata. "De fapt, totul a fost grozav, pentru ca sintem prieteni. Nu stiu daca as fi putut sa le joc cu altcineva," a spus vedeta.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.