Doamna Prigoana a afirmat, recent, ca toate perechile de fini ii sunt foarte drage si ca intentioneaza ca anul acesta sa organizeze un "bal al finilor", respectiv o petrecere grandioasa, la care sa se aunte toate familiile si sa petreaca impreuna. Evident ca va fi destul de greu sa-i adune chiar pe toti in acelasi loc, insa Adriana se pricepe destul de bine la organizarea de petreceri.

"Toti finii imi sunt la fel de dragi, nu am simpatii printre ei, si vreau sa ne distram intr-o seara cu totii. Un bal ar fi un foarte bun prilej pentru aceasta si sper sa fie toti incantati de idee", a spus Bahmu´. intrebata, totusi, despre divergentele pe care le-a avut in urma cu ceva timp cu Gina Ivascu, una dintre fine, pe care a facut-o nesimtita, doamna Prigoana a zis ca nu vrea sa-si mai aminteasca acel episod, dand vina pe perioada dificila pe care o traversa atunci.

Cu toate acestea, lumea se inghesuie ca familia Prigoana sa le fie nasi. Un exemplu in acest sens este Madalina Manole, care vrea neaparat ca Silviu sa-i fie nas. Adriana a confirmat acest lucru, insa nu cunoaste foarte multe date referitoare la nunta cantaretei. La polul opus de Madalina se afla Oana Zavoranu, care a renuntat la serviciile in acest sens ale familiei Prigoana, ea spunand ca-si doreste nasi care sa creada mai mult decat Bahmu´ si Silviu in institutia casatoriei.