Saptamana aceasta, Mihai Traistariu a primit invitatia de a canta la finala Eurovision Grecia, de pe 28 februarie.
Dupa Malta, Romania si Islanda, Grecia, gazda a Eurovision 2006, e a patra tara unde Mihai e invitat sa sustina un recital. Acolo unde piesa "Tornero " a facut ravagii in top-urile muzicale pe tot parcursul anului 2006, si unde Mihai a primit distinctii precum: "Cea mai buna voce masculina", "Vocea anului", "Hit-ul anului" sau "Melodia anului" votata de copii (un fel de Kids Awards).
Albumul "Tornero", lansat in Grecia de Casa de discuri - Planet, s-a vandut foarte bine, ajungand la un moment dat pe locul 4 in top-ul vanzarilor de albume si pe locul 1 in top-ul artistilor straini care "se vand" in Grecia. Piesa "Tornero" a stationat, timp de 6 - 7 luni, in toate top-urile radio elene, a fost difuzata non stop in cluburi si discoteci, asa incat a reusit performanta sa se claseze pe locul I timp de 5 saptamani in Top 100 - Greece.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.