Lidia, fosta sotie a lui Claudiu Niculescu, ii arunca manusa Dianei Munteanu, actuala iubita a fotbalistului, despre care ea crede ca aceasta pozeaza intr-o mama vitrega de treaba. Deloc impresionata de stradaniile VJ-itei MTV, Lidia o sfatuieste: "Daca vrea copii, sa-si faca!".

Diana a facut tot posibilul sa intre in gratiile celor doi mostenitori ai iubitului ei, atacantul dinamovist Claudiu Niculescu. Mai mult, ea i-a scos pe Denis Alexandru (8 ani) si pe Alexia Rebeca (4 ani) la cumparaturi, fiind vazuta la raionul de haine pentru copii din Mall Plaza.
Vedeta a zabovit acolo ceva vreme, nefiind probabil obisnuita cu cumparaturile pentru cei mici, ea dorind doar sa-i faca pe plac iubitului. Diana a vrut sa demonstreze ca se poate descurca si ea bine cu minorii.
Nimeni nu intelege de ce Claudiu n-a vrut sa-i mai dea un cent in plus fostei partenere de viata, in conditiile in care salariul fotbalistului se situeaza undeva la 600 de milioane de lei, preferand mai degraba sa se ocupe el de copii. "Bataia" dintre cei doi parinti este impinsa la extrem. Lidia a declarat ca fostul ei sot petrece prea putin timp cu copiii lor si ca micutii il stiu de tata mai degraba pe Gabi, iubitul ei, decat pe Claudiu. Intrebata ce parere are despre Diana, fosta sotie a dinamovistului s-a rezumat sa spuna pe un ton dur si sec: "Nu ma intereseaza daca se comporta frumos cu copiii mei. Daca vrea sa fie mama, sa-si faca copii!".Ce spune Diana? "Nu ma intereseaza ce zice Lidia. Nu comentez!".

Diana, geloasa pe Lidia?

Relatia lui Claudiu cu Diana dateaza de aproape doi ani, semn ca intre cei doi n-a fost doar un foc aprins de paie. S-au mai certat, din cauza geloziei exagerate a Dianei, dar acesta n-a fost un motiv care sa le afecteze iremediabil relatia. Se zvoneste ca fotbalistul nu si-a vazut prea des copiii tot din cauza Dianei, care se temea de intalnirile lui Claudiu cu fosta sotie, Lidia


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.