Cantareata se pregateste in mare secret sa se lanseze pe piata muzicala internationala.
Contestata de multe voci pe scena autohtona, vedeta a reusit sa trezeasca totusi interesul unor case de discuri din strainatate, care i-au propus o colaborare. Ofertele acestora au fost confirmate si de managerul casei de discuri din Romania, care nu a dorit sa faca precizari suplimentare, deocamdata.

Probabil, nu intamplatoare a fost si promovarea albumului in limba rusa. Anna si-a lansat, marti seara, maxi-single-ul "24", ocazie cu care a fost si premiata cu "Discul de aur". La eveniment au participat trupele "Provincialii","Heaven" si "Hypnose", Julia, Cici si Zoli de la "Sistem", Anca Neacsu, ex-A.S.I.A., si partenerul alaturi de care cantareata a aparut aproape goala intr-un pictorial foarte fierbinte, creatorul Catalin Botezatu. Spre deosebire de Issa, care a venit insotita de iubitul ei, Dani, Anna nu a beneficiat de sustinerea iubitului ei, care a absentat de la petrecere alimentand in acest fel zvonurile despartirii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.