Britney Spears continua sa socheze. La cπteva zile dupa ce s-a ras in cap, lasπnd o lume intreaga cu gura cascata, Britney le-a spus unor prieteni ca a facut acest lucru fiindca ar fi avut paduchi.

Cotidianul britanic "Daily Mail" a scris ieri ca tπnara se plπngea pri­­etenilor ca o "ma­­nπnca" parul si ca "pa­­duchii au innebunit-o". "Sustinea ca paduchii ii mπncau parul, asa ca s-a hotarπt sa scape de ei cπt mai rapid", a spus o sursa din anturajul artistei.

Britney, care trece printr-o perioada dificila, a ajuns din nou la reabilitare la o cli­nica din Malibu, a anuntat ieri purtatorul ei de cuvπnt. "Cerem presei sa res­­pecte viata privata a cπntaretei si familiei ei", a spus el. Mama artistei a ajuns ieri la Los Angeles, pentru a-i fi alaturi.
Britney pare a fi "abonata" la clinicile de reabilitare. Cu o sapta­­mπna in urma, ea s-a internat la dezintoxicare in Antigua, dar a iesit in 24 de ore. Complet derutata, ea s-a oprit in primul salon de coafura si s-a ras in cap, singura, in ciuda protestelor stilistei. A doua zi, a fost surprinsa de fotoreporteri purtπnd o peruca blonda.
Comportamentul sau haotic ar putea fi provocat de despartirea de sotul ei, Kevin Feder­­line, in noiembrie anul trecut. Ce doi au doi baieti, Sean Preston si Jayden, iar gurile rele spun ca artista ar putea pierde custodia copiilor, daca nu-si face ordine in viata. Mai mult, apropiatii se tem ca e pe punctul de a suferi o de­­presie, dupa ce a ajuns sa se tunda zero. Psihologii de pes­­te Ocean inter­­pre­­teaza gestul ei drept un stri­­gat de ajutor, intr-un moment dificil al vietii sale bulversate.

Ea a ajuns din nou la dezintoxicare

Britney a fost surprinsa de paparazzi la Centrul de tratament "Promises Malibu". Aceeasi clinica a avut pacienti celebri de la Hollywood, cum sunt Mel Gibson, care si-a tratat dependenta de alcool, Ben Affleck, Robert Dow­ney Jr. si Charlie Sheen.