Recunosc: din cauza ca eram in urma cu somnul, ieri m-am trezit pe la prinz. M-am trezit, am deschis televizorul pe TVR si peste ce am dat? Peste Marina Almasan, fratilor! Si, de unde eram adormita si ma impleticeam prin casa, impiedicindu-ma de lucruri, nevoia urgenta de a schimba canalul mi-a readus agilitatea intr-o clipa. Cred ca ar trebui sa se inventeze ceasul desteptator care suna cu vocea Marinei Almasan. Eu, dac-as avea un obiect din asta, n-as mai avea nici o problema cu trezitul. Mi-ar trebui doar un camion de desteptatoare, ca sa pot arunca pe geam cite unul pe zi.

Ieri, pe la prinz, pe Prima TV, o fata bruneta, imbracata in negru, incerca sa convinga telespectatorii sa sune la 0900 09 00 09, in scopul de a cistiga 80.000 RON. In timpul asta, pe OTV, un baiat brunet, imbracat in negru, incerca sa-i convinga sa sune la 0900 90 10 40, ca sa cistige 500 RON.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.