Imediat dupa ce a intrat in posesia Rolls-Royce-ul Phantom, omul de afaceri Irinel Columbeanu a constatat ca acestuia ii lipseau din dotare niste buzunare speciale pe usile din spate, destinate depozitarii paharelor si a bauturilor tari. Nemultumit, miliardarul a facut o sesizare catre fabricanti, iar raspunsul acestora insotit

Pentru a-si repara greseala, compania-mama din Anglia va trimite in Romania o echipa care se va ocupa de remedierea problemei. Pentru a-l scuti de alte inconveniente, oamenii de la Rolls-Royce vor executa modificarile chiar in curtea miliardarului, la Izvorani. "Mi-au cerut scuze, pentru ca au omis acest lucru. E vorba sa monteze in usile laterale din spate un suport pentru vesela, precum si o carafa cu coniac. Deplasarea se va face pe cheltuiala companiei, pentru ca a fost greseala lor", ne-a declarat Irinel Columbeanu.

Cu exceptia acestei mici scapari si poate si a faptului ca Monicai nu prea ii incap picioarele in spatiul din fata dreapta, omul de afaceri este foarte incantat de automobilul de lux. "Merg mai mereu cu el si nu am ce sa-i reprosez. E o masina care isi merita pe deplin renumele", a precizat Columbeanu.