In ultima vreme, solista Anna Lesko a avut tot felul de aventuri si iubiri de scurta durata. Dupa despartirea de Columbeanu, rusoaica a alergat tot dupa un barbat cu bani si l-a gasit, in sfirsit.
De ceva vreme, Lesko s-a cuplat cu Liviu, patronul restaurantului Argentina, din Bucuresti. Cei doi au iesit prin restaurante si cluburi luxoase si nu si-au ascuns povestea de dragoste. Insa, de curind, s-a iscat furtuna in paradis. Prietenii amorezilor sustin ca Lesko si Liviu s-ar fi certat vehement zilele trecute, pe motiv de gelozie, iubitul reprosindu-i vedetei ca nu prea are timp sa stea cu el. Se stie ca solista are concerte in toata tara, asa ca ii este greu sa se ocupe numai de pretentiile iubitului. Reprosurile au fost dure si de-o parte si de alta, dar domnul o iubeste atit de mult, incit ii tot cere iertare, ii trimite flori si ii declara ca o iubeste. Pina in momentul de fata nu a primit niciun raspuns, dar el tot insista.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.