Conform contractului cu Antena 1, pe care l-a semnat majoritatea vedetelor acestui post, ea nu are voie sa mai apara in respectiva publicatie. In plus, nici Cosmina nu ar mai fi dispusa sa se dezbrace vreodata in aceasta revista.

Transferata de la Pro TV la Antena 1, Cosmina Pasarin s-a trezit din nou in situatia pe care nu o agreeaza deloc, de a fi angajata fara a face nimic. Dupa ce a terminat filmarile la Fast Food, artistei nu i s-a mai "trasat" nici o sarcina, ea asteptand si acum sa primeasca emisiunea ce i s-a promis candva. "Chiar daca nu mai filmez pentru Fast Food, contractul meu cu Antena 1 nu a expirat, el a fost semnat pe o anumita perioada. Vreau sa am o emisiune, e un lucru normal. Asta e... Fiecare are nemultumirile lui. Din pacate, nici unu la suta din ceea ce-mi doresc eu nu mi se implineste", ne-a declarat Cosmina.

Fosta "ispita" de la Pro, care a incins imaginatia barbatilor prin pictorialul realizat acum cativa ani in Playboy, spune ca nu va mai poza niciodata goala in aceasta publicatie. In plus, conform regulamentului interior al postului la care este angajata, ea are interzis sa apara in paginile respectivei reviste, ce apartine trustului din care face parte si Pro TV-ul, televiziunea concurenta: "Este normal sa nu se accepte ca angajatele sa pozeze in Playboy, doar apartine trustului Pro. E vorba si de anumite interese. Dar oricum nu s-ar mai fi pus problema ca eu sa mai apar in aceasta revista. Nu as mai poza niciodata in Playboy".