O stiam sub numele Anca Badiu (fosta Class). Acum a atacat topurile muzicale cu o noua cariera solo, cu ID-ul propriu Anka, iar melodia "Nopti de dor" urca in fiecare saptamina in RT100.

De la schimbarea de nume pina la schimbarea de atitudine este distanta de un album, care poarta numele ei si care va fi vindut pe piata londoneza imediat dupa lansarea "romaneasca", peste trei saptamini. "Numele Anka vine de la Paul Anka, un artist pe care mama il placea foarte mult. Apoi, este mai international si avem mai multe sanse sa-l vindem afara", a declarat Mircea Badiu, fratele Ankai, responsabil cu versurile melodiilor. "Anka este printre putinele fete din Romania care compun si interpreteaza. Si majoritatea compozitiilor ei au fost hituri" (vezi succesul formatiei Class cu "Na, na, na", "Cite nopti am plins eu fara tine", "Singura iubire"). In ciuda reusitei profesionale, solista are o mare neimplinire in plan personal, dezmintind categoric "minciunile" care s-au scris despre ea, anume ca ar fi fost cuplata cu Arsenie de la fostul O-Zone sau cu fotbalistul Bogdan Lobont. "Sint singura, nu sint cu nimeni. E foarte greu sa-mi gasesc barbatul vietii in Romania, pentru ca am o mentalitate occidentala...

Uite si asta, cine se crede, vor spune multi, dar asa este. Nu sint implinita, recunosc. Este trist, dar stiu ca nu le poti avea pe toate. Sint multumita macar ca dupa sase luni de munca am scos un album care se va vinde si in Anglia. Daca le-ai avea pe toate, daca totul ar merge in linie, viata ar deveni o rutina. Probabil ca de aceeea, la Hollywood, succesul, banii prea multi, degenereaza in cosmarul consumului de droguri", se consoleaza Anka.

"Nu m-as casatori cu un barbat care nu face sport"

"Am principii. N-as face trei lucruri in viata. Mai bine traiesc toata viata singura decit sa ma combin cu un barbat insurat. Nu ma aranjeaza postura de amanta. Nu am prejudecati, dar asa simt. Multe s-au combinat cu barbati insurati, au destramat familii, au facut copii sa sufere, vezi cazul Petre Roman. Este aberant ce se intimpla din cauza unor pitipoance care nu sint in stare sa munceasca si prefera sa fie niste atirnatoare la buzunarul unui barbat. Eu tin partea Mioarei Roman, a ei si a altor femei care au patit asa ceva. Dupa ce ai impartit totul, inclusiv oxigenul, cu femeia respectiva, timp de o viata, nu poti sa o schimbi cu o pipita de douazeci de ani. Legile in Italia si in America sint foarte drastice cu barbatii care sint in stare de asa ceva. In Italia, un barbat, oricit de afemeiat ar fi, poate trai in ascuns cu altcineva, dar foarte, foarte greu isi paraseste familia. De aceea, procedurile de divort dureaza ani intregi (Anka a fost casatorita cu un italian, si divortul lor a fost anevoios). In America, dupa sase luni de trai in comun, daca este inselata, femeia respectiva este despagubita, se considera ca a fost folosita si are dreptul sa ceara despagubiri. Personal, cred ca este injositor pentru o femeie sa se complaca in postura de amanta".

Alt lucru pe care il condamna cu vehementa este consumul de droguri si s-ar implica intr-o campanie anti-drog, asa cum a facut in campania anti-Sida. Fosta jucatoare de volei (timp de opt ani a practicat acest sport), solista nu concepe viata fara sport, considerind aceasta activitate la fel de necesara ca apa sau ca hrana. "Nu m-as casatori cu un barbat care nu face sport - de intretinere, nu neaparat de performanta". Da, asta e o conceptie foarte occidentala!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.