"Party Crashers" este o emisiune saptaminala, difuzata pe Internet, care urmareste promovarea muzicii romnesti. Emisiunea contine, pentru inceput, noua episoade, ce se transmit in fiecare luni dimineata.
Acestea pot fi urmarite gratuit numai in direct deoarece nu pot fi descarcate pe calculator. "Emisiunea `Party Crashers` este un fake-reality-show de comedie, despre viata de noapte din Bucuresti, prezentata de Delia Matache si doua dintre prietenele ei. Cele trei fete ies in oras si aleg aleator locul de distractie, `agatind` baieti pe strada. Ele vor merge prin cluburi de fite, in restaurante si baruri, in discoteci, la petreceri de bloc, nunti si botezuri, oriunde lumea se distreaza", a declarat Florin Grozea, unul dintre realizatorii emisiunii. "E un proiect misto, un reality-show in care pot spune ce gindesc. In plus, este o metoda buna de promovare", spune Delia Matache.La inceputul lunii martie, site-ul e-Ok.ro va lansa o noua productie video, cu Gina Pistol in rolul principal.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.