Dupa o perioada lipsita de glorie in domeniul profesional, lucrurile par sa se aseze in viata Andreei Antonescu. Asa cum era de asteptat, in cel mai scurt timp ea va lansa un nou album, dar are pentru fanii sai inca o surpriza: isi reincearca norocul in televiziune, pe post de prezentatoare la Kanal D.

Televiziunea nu este chiar cea mai mare pasiune a AndreEI, insa iata ca acum ceva vreme s-a gandit ca nu are nimic de pierdut daca se prezinta la un casting pentru un post de moderatoare TV. si, mai mult sau mai putin surprinzator, a fost cu noroc, caci cantareata a fost pe placul producatorilor si asa a obtinut job-ul de prezentatoare a emisiunii "Telezvon". Aceasta este o emisiune saptamanala mondena, iar personajul principal al fiecarei editii este un fotbalist cunoscut. AndreEA si echipa ei incearca sa-i prezinte pe fotbalisti in viata lor particulara, in cadrul familiei si al prietenilor, altfel decat sunt ei cunoscuti de fanii lor. Prima editie a emisiunii s-a difuzat aseara, iar invitatul a fost Claudiu Niculescu.

Aceasta nu este prima experienta a cantaretei in ceea ce priveste televiziunea. Ea a mai prezentat acum aproximativ sase ani, o emisiune concurs intitulata "Joker", dar care nu s-a bucurat chiar de succesul scontat.

Totusi, marea drgoste a AndreEI ramane muzica si abia asteapta sa lanseze cel mai nou album al sau. Toate piesele sunt compuse de membrii trupei Class, iar stilul abordat este unul modern, in genul pieselor lui Kylie Minogue. Ea si managerii ei trebuie doar sa se hotarasca asupra primului extras pe single de pe acest album. si o vom revedea pe AndreEA si pe scena.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.