Zilele trecute, proaspat divortata Ioana Basescu a fost fotografiata de paparazzii revistei "Spy" intr-o ipostaza surprinzatoare, data fiind noua sa stare civila. Fiica presedintelui a petrecut cateva ore in compania unui om de afaceri constantean.

Imaginile arata ca cei doi au o relatie apropiata, altfel nu si-ar fi permis sa se sarute, chiar si pe obraz, la despartire, in vazul trecatorilor.

Divortul dintre Ioana Basescu si Bodo (Proconsul) a explodat in presa, insa din lipsa de detalii picante s-a stins cu repeziciune. La numai cateva saptamani de la pronuntarea sentintei, fiica cea mare a presedintelui Romaniei a acceptat sa iasa in oras in compania unui barbat necunoscut pana acum presei mondene. Intregul episod s-a consumat saptamana trecuta, paparazzii revistei "Spy" surprinzand-o, mai degajata decat oricand in ultima vreme, alaturi de un om de afaceri constantean. Cei doi au petrecut impreuna cateva ore bune facand un tur in forta al Capitalei, dar nu inainte de a manca la restaurantul "Ruby Tuesday" de pe Bulevardul Dacia. Cei doi au strabatut pe rand Calea Victoriei, Bulevardul Unirii, Soseaua Kiseleff, Magheru si complexul Regie. In cele doua ore de plimbare, cu BMW-ul cu numere de Constanta, barbatul a reusit sa o bine-dispuna pe Ioana care s-a amuzat copios la glumele lui. Conform revistei "Spy", la despartire Ioana a parut stanjenita de gestul prietenului ei care a sarutat-o in plina strada.
Fiica presedintelui a incercat sa nu dezvolte foarte mult subiectul despre posibilul iubit.

Cu toate acestea, fosta sotie a lui Bodo a negat ca ar fi vorba e o noua relatie. "Daca erau alte fotografii, cred ca se putea spune orice. Adevarat, eram incantata, dar cine ma cunoaste stie ca asa sunt eu. Dar nu este noul meu iubit. Chiar nu este. Adevarat, am mancat si apoi ne-am invartit prin oras. Este o cunostinta mai veche din Constanta. Am deschis acolo un magazin si el are o cafenea in acelasi loc. Dar chiar nu ma intereseaza sa dau explicatii nimanui. Dupa cum spuneam, timpul va demonstra...", ne-a declarat Ioana Basescu. Barbatul surprins alaturi de Ioana se numeste Razvan Iacob si e un tanar afacerist din Constanta. Presupusul iubit al fiicei presedintelui este patronul unor cafenele, al unui club si al unui pub, toate situate in centrul orasului. Locatiile sunt cunoscute ca "baruri de fite".

Ioana Basescu prefera barbatii cu greutate

Chiar daca fiica presedintelui nu recunoaste ca intre ea si Razvan Iacob ar fi ceva mai mult decat o amicitie, se vede treaba ca se inconjoara de barbati dupa acelasi tipar. Facand o simpla comparatie, Bodo si omul de afaceri constantean au aceeasi constitutie si amandoi se pot "lauda" ca au depasit suta de kilograme.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.