Le vezi imbracate frumos, cu sinii la vedere, picioare dezgolite. Pozeaza in femei fatale dar, cind e sa-si apere interesul, se dezbraca de caracter si se balacaresc mai ceva ca la usa cortului. Sint si barbati la fel de "circotasi" ca si femeile. Daca intri in gura lor, greu te mai scoate cineva. Acestor domni cu aere de Don Juan li se pare normal sa-si adjudece fie si prin jigniri sau batai, femeile pe care le doresc. Va prezentam citeva dintre vedetele rele de gura, cunoscute pentru scandalurile iscate la tot felul de evenimente.

Gina Pistol si Ana Maria Ferent - erau, cindva, bune prietene si declarau ca sint ca doua surori. Mergeau impreuna la petreceri, isi destainuiau intimplari din viata lor. Dar a intervenit un barbat si cele doua asa-zise amice au devenit dusmance de moarte. Codin Maticiuc, zis si "Poponet" a parasit-o pe vedeta "Playboy", Gina Pistol, pentru Ana Maria Ferent. A urmat o cearta drastica in Clubul Bamboo din Bucuresti. Cele doua vedete s-au injurat mai ceva ca doua tate. Solista si l-a adjudecat pe baietelul de bani gata, insa nu pentru prea multa vreme. Obisnuit sa cucereasca orice femeie vrea, Maticiuc al nostru s-a plictisit repede si de Ferent si a inceput sa umble dupa alte vedete. Cele doua domnisoare au ramas in continuare certate si, cind se zaresc la vreun eveniment monden, se ocolesc.

Codin Maticiuc -"Poponet", este celebru pentru modul in care alearga dupa domnisoare ce apar pe la TV. Alaturi de bunul sau prieten, Claudiu Patrascu, a cucerit multe frumuseti autohtone. Ultima data, Don Juanul mioritic Maticiuc s-a imbrincit, intr-un club fitos, cu "celebrul" Sida pentru gratiile manechinului Corina Zugravu. Nici unul nu are prea mari sanse la top-model, ea indragostindu-se de un om de afaceri bogat. O vreme a fost impreuna cu "Poponet", dar s-a plictisit rapid de fitele si imaturitatea lui.

Monica Stan si Ilinca Vandici - la un cunoscut festival de moda, vesnicele rivale ale audiovizualului din Romania, s-au evitat permanent. In clipa in care Ilinca Vandici a luat si ea premiu, Monica Stan a sarit in sus si a trecut la amenintari si injurii, spunind ca blonda nu merita distinctia si ca s-a creat una speciala pentru ea. Noroc ca bruneta nu a venit in seara in care blonda a ridicat premiul, nu de alta, dar putea iesi cu o bataie autentica.

Costin Marculescu, un asa-zis actor de mina a doua, se tot balacareste cu fosta lui asociata, Carmen Plesa. A existat o altercatie, urmariri ca in filmele politiste, jigniri pe la televiziuni si in presa scrisa. Actorasul a injurat-o mitocaneste pe Carmen si i-a spus ca daca o va vedea in fata, nu se va lasa pina nu o va invata minte. De altfel, Marculescu are antecedente si multa lume stie ce limbaj colorat foloseste si cit e de impertinent.

Lili Sandu si Ileana Lazariuc, eternele prietene ale showbizului romanesc, au avut un scandal prin Chisinau cu iubitii lor, din acea vreme. Intorcindu-se in Romania, "divele" au inceput sa dea telefoane la Andreia de la Trident, sa se dea ziariste si sa afle cit de mult il iubeste aceasta pe Ion Ion Tiriac. Totul s-a intimplat intr-un club bucurestean. Blonda s-a prins si a inceput sa le atace verbal pe cele doua rivale. S-au injurat, si-au spus vorbe grele la telefon si dupa aceea s-au intilnit la o prezentare de moda, intr-un hotel de lux. Daca nu era un prieten al Andreiei, asistam la un duel live al celor trei gratii.

Delia Matache s-a batut in clubul Bonsai cu iubita lui Florin Moldoveanu. In acea vreme, Delia era cuplata cu omul de afaceri, iar acesta juca la doua capete. Se intilnea si cu una si cu alta. La un moment dat, cele doua "doamne" au fost fata in fata in clubul lui Moldoveanu si au sarit una la gitul alteia. S-au paruit si le-au separat doar bodyguarzii. Intre timp, Florin Moldoveanu s-a casatorit cu rivala Deliei si a uitat repede de blonda.