In lupta pe averea lasata in urma sa de Anna Nicole Smith a fost aruncat, la sfarsitul saptamanii trecute, un testament datat 30 iulie 2001 si semnat de raposata, prin care aceasta il desemneaza drept unic mostenitor pe fiul sau, decedat in septembrie 2006 Daniel Smith, in varsta de 20 de ani, a murit la doar trei zile dupa ce Anna Nicole a adus-o pe lume pe fiica sa Dannielynn. Testamentul specifica si faptul ca de la mostenire vor fi exclusi viitorii copii si soti ai Annei Nicole, precum si alte rude ale sale.

"Am omis intentionat sa prevad ceva pentru sotul sau alti mostenitori ai mei, inclusiv viitori copii, naturali sau adoptati", spune Smith in actul cu pricina, pe care-l semneaza cu numele sau adevarat Vickie Lynn Marshall.

De asemenea, testamentul din 2001 mai precizeaza ca averea Annei Nicole va fi administrata de Howard Stern, avocatul care i-a devenit ulterior sot si unul din cei trei barbati care pretind ca ar fi tatal micutei Dannielynn.

Conform presei americane, o serie de experti legali sunt de parere ca totusi Dannielynn va fi declarata mostenitoarea de drept a vedetei, in timp ce altii spun ca este exclus atata timp cat a fost dezmostenita de mama sa chiar inainte de a veni pe lume.

Cei care sustin ca micuta in varsta de sase luni ar putea mosteni totul spun ca cel care a fost numit unic mostenitor de Anna Nicole Smith nu mai este in viata situatie in care, conform legilor din multe state americane, testamentul isi pierde valabilitatea.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.