Daca, inainte sa nasca, Monica Columbeanu nu rata nici un eveniment monden si isi afisa burtica prin oras, iata ca, o data cu venirea pe lume a Irinei, ea gaseste suficiente motive de a sta in casa. Vineri noapte, Irinel, insotit de unul dintre bodyguarzi, a plecat singur intr-un club de noapte. Cunoscut drept unul din cele mai mondene cupluri ale momentului, sotii Columbeanu erau vazuti destul de des impreuna la diverse petreceri, chiar si atunci cand Monica era gravida. Pentru ca nu rezista sa stea departe de evenimentele mondene, Irinel, la intelegere cu sotia lui, isi gaseste timp si pentru distractii. Dar numai dupa miezul noptii. Vineri, omul de afaceri a ajuns in Cuando in jurul orei 2 dimineata, unde, timp de doua ore a stat la masa cu Mihai Albu, consumand whisky si sampanie. Tocmai de aceea, miliardarul si-a luat bodyguardul pe post de sofer. Desi nu a zabovit prea mult, Irinel a stat mai tot timpul cu telefonul la ureche, asigurandu-se ca acasa totul este in regula.

Se pare ca Irinel si-a ales o sotie foarte ingaduitoare, de vreme ce aceasta ii permite sa plece din cand in cand de acasa. Asta nu inseamna ca nu-l apostrofeaza atunci cand este cazul. De curand, in emisiunea "Irina by Monica Columbeanu", milardarul s-a mirat cat de mult a crescut fiica lui. Ironica, Monica i-a replicat: "Daca nu prea stai pe acasa, nu ai de unde sa vezi".

Un alt motiv pentru care sotia lui Irinel nu iese din casa este scoala. Restantele pe care le-a acumulat o determina acum pe "silitoarea" studenta a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice sa-si ocupe timpul invatand.