Dinu Maxer, medic rezident anul II, face practica la Spitalul de Dermatologie-Venerologie "Scarlat Longhin" din Capitala. Printre pacientii sai s-a numarat si un cuplu care a fost la un pas de a se scandaliza in spital, caci ea avea sifilis, iar el nu. Desi este medic, fostul iubit al Nicoletei nu a fost suficient de atent atunci cand a consultat bolnavii.

Dinu Maxer se pregateste sa devina medic de familie, astfel ca, dupa sase ani de studii, a trecut la capitolul practica, in diferite spitale din Capitala. Dinu a fost repartizat, timp de o luna, la Spitalul de Dermatologie-Venerologie "Scarlat Longhin" din Capitala, deci e lesne de inteles cu ce pacienti are de-a face: "La scurta vreme mi-au aparut niste bubite pe mana, nu stiu ce am luat de la vreun bolnav. Mi-au trecut insa, dupa ce mi-am dat cu o crema speciala", povesteste viitorul doctor. Nu e usor sa lucrezi la un spital cu asemenea profil - nu de alta, dar, adesea, medicii trebuie sa consilieze parteneri care au boli venerice: "Zilele trecute a venit la cabinet un cuplu care cerea lamuriri despre o boala deloc decenta, sifilis. Tipul era cam agitat, nu intelegea de ce iubita lui are sifilis, iar el nu. Am dus cu el munca de lamurire - nu de alta, dar credea ca iubita il insala. Nu e obligatoriu ca analiza VDRL sa iasa pozitiva la amandoi, dar el tot nu intelegea". Pentru a nu se mai "capatui" cu alte ciuperci sau bube, Dinu poarta, in timpul consultatiei, manusi de unica folosinta, dupa care se spala insistent pe maini.

"Nicoleta avea doar bustul dotat"

Dinu Maxer revine in show-biz cu un nou album. In plus, pregateste si un videoclip: "Am casa mea de productie, se numeste Dr. Dinu Maxer, asa ca nu trebuie sa bat la usi pentru inregistrari. In clip voi canta impreuna cu noua mea iubita, despre care va spun doar ca o cheama Andreea, e satena si, desi nu are bustul Nicoletei Luciu, e mai dotata in alta parte".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.