Extravagantele celei ce a fost denumita "Lolita muzicii pop", adica ale divei de 25 de ani Britney Spears, par sa nu se mai termine.

Viata ei agitata, marcata de diverse evenimente ce au tinut mult timp prima pagina a ziarelor, se reflecta si in aspectul exterior, despre care s-ar putea spune ca si-l schimba in functie de starile sufletesti. Mai nou, dupa ce a fost blonda, apoi bruneta, apoi iarasi blonda, dupa ce s-a ingrasat si a slabit spectaculos, Britney si-a socat efectiv fanii aparind, intr-un studio de tatuaje din Los Angeles, complet cheala. "Este monstruoasa", a comentat un admirator de-al ei cind si-a vazut "Lolita" rasa in cap, parere pe care au impartasit-o si ceilalti fani si paparazzi care au urmarit-o intrind la tatuat. Faptul ca ea si-a "impodobit" incheietura miinii cu un tatuaj ce reprezinta niste buze rosii nu a mai interesat pe nimeni. Aparitia ei, cu o gluga neagra trasa pe ochi, de sub care s-a itit apoi un cap tuns chilug, a constituit adevarata imagine uluitoare, care a fost preluata de televiziunile si publicatiile din toata lumea.

24 de ore la dezalcoolizare

Britney nu a parut prea incintata ca fanii i-au descoperit (prea devreme) noul look. Deocamdata, ea nu vrea sa vorbeasca nici despre perioada petrecuta recent in centrul de dezalcoolizare "Crossroads" din Antigua, in insulele Caraibe. Dupa luni intregi in care viata i-a fost dominata de excese (vezi nopti pierdute si petreceri "imbibate" in "spirtoase"), ea a ascultat de sfaturile apropiatilor, in special de cele ale fostei sale asistente, Felicia Culotte, si a acceptat sa se interneze intr-un centru specializat, in speranta ca va scapa de dependenta de alcool si medicamente. N-a fost sa fie asa, insa. Dupa numai o zi, Britney s-a suit in avion si s-a intors in Statele Unite.

"Se autodistruge"

Cei doi copii pe ca-re-i are cu dansatorul Kevin Federline, micutii Sean Preston si Jayden James, nu reprezinta o motivatie puternica pentru ca diva sa duca o viata cit de cit echilibrata, in care rolul de mama sa predomine. Dupa cum spun apropiatii ei, despartirea si apoi divortul de Kevin au marcat-o profund, desi ea nu a vrut sa recunoasca niciodata acest lucru. Aceeasi Felicia Culotte a tras primul semnal de alarma, cind Britney a inceput, acum citeva luni, sa duca o existenta (aproape in exclusivitate) nocturna, in compania bunei sale amice Paris Hilton, ele neratind nici o petrecere sau spectacol din cele mai deocheate cluburi de noapte. "Nu pot sa o conving sa se iubeasca pe ea insasi", a declarat Felicia recent. Fosta asistenta a divei a mai spus ca se simte legata de miini si de picioare, pentru ca nu poate sa o salveze pe Britney de propriile-i greseli si nu o poate determina sa se gindeasca in primul rind la binele copiilor, care au nevoie de o mama sanatoasa. "O vad cum se autodistruge si nimeni nu poate face nimic", a marturisit, disperata, Felicia.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.