Ea l-a insotit pe Catalin Botezatu si la inaugurarea Kanal D, eveniment ce a avut loc la Palatul Parlamentului. Prezenta sa in Romania face parte din periplul prin intreaga lume pe care, in calitate de laureata a acestui concurs, il face pentru a promova Miss Earth (Miss Pamant) 2007, un concurs caritabil, menit sa ajute copiii defavorizati, dar si sa militeze pentru protejarea mediului inconjurator si impotriva incalzirii globale.
Ultimele doua editii ale finalelor mondiale ale Miss Earth au avut loc la Manila, in Filipine, anul trecut Alexandra oferind coronita si trofeul reprezentantei statului Chile - Hil Yesenia Hernandez Escobar. Alaturi de Hil Escobar, alte trei fete au fost numite "adjunctele" ei, primind titlurile de Miss Earth - Foc (Marianne Puglia Martinez - Venezuela), Miss Earth - Aer: (Amruta Patki - India) si Miss Earth - Apa (Catherine Untalan - Filipine). "Faptul ca am predat coronita castigatoarei nu a insemnat ca misiunea mea s-a terminat, ci dimpotriva" - ne-a marturisit in exclusivitate Alexandra, in timp ce hair-stylistii de la Eden Beauty Salon (manager Mihaela Anitei) se ocupau de ea. "Eu continui sa militez in intreaga lume impotriva incalzirii globale, calatoresc mult, particip la sedinte foto si prezint moda. Reprezint doua agentii de modele din Venezuela si din Mexic si sunt solicitata la o multime de prezentari de moda din America latina".

Putini sunt aceia care stiu ca Alexandra are o sora geamana identica, dar care are o fire complet opusa ei. "Nici nu vrea sa auda de modelling!" - ne-a marturisit ea, zambind. "A absolvit Universitatea de Marketing si Comunicare, iar acum este director de comunicare la o companie din Caracas. Ea este foarte serioasa, nu suporta lumea asta a show-biz-ului. Semanam perfect, pana la confuzie, dar avem personalitati complet diferite!".
Alexandra va reveni in aprilie cu ocazia finalei Miss Earth Romania 2007. De la Bucuresti va pleca direct la Caracas, in Venezuela, unde este asteptata sa preia primul sau rol intr-o telenovela de mare success in care isi va juca propriul rol. Acela de castigatoare a unei finale mondiale a unui concurs de frumusete.

Alexandra a fost guest-star-ul colectiei de blanuri 2007 a Casei MG, colectie prezentata la Zebra’s Café, local unde s-a strans toata lumea buna a Bucurestilor. Toata lumea a avut intr-adevar ce vedea, caci Alexandra purta pe sub haina de blana o lenjerie intima extrem de sexy si de provocatoare.