"Evenimentul zilei" publica astazi un nou fragment din bestseller-ul american "Tu il vrei, el nu te vrea", scris de un consultant si o scenarista ai serialului american "Totul despre sex", Greg Behrendt si Liz Tuccillo.

"Iubirea bate frica de responsabilitate"

Daca femeile care incearca sa cucereasca un barbat aud fraza "nu sint pregatit" isi pierd vremea cu el, scrie Behrendt.

Draga Greg,

Am o relatie cu tipul asta de la 23 de ani. Acum am 28. Am inceput sa discutam despre casatorie acum doi ani si mi-a spus ca nu e pregatit. (...) Mi-a adus aminte ca sintem tineri, ca avem toata viata inaintea noastra si ca nu-i nevoie sa ne grabim. Are dreptate pe undeva. (...) Oare are nevoie de mai mult timp sau nu vrea sa se insoare cu mine?
Danielle

Draga Mireasa in Asteptare,

Are dreptate domnul. De ce sa va grabiti? Au trecut abia cinci ani. O sa te cunoasca mult mai bine dupa zece. Si aveti tot timpul din lume, nu? (...). Nu-mi place ca trebuie sa-ti spun asta, dar uite de ce simte ca-l grabesti. Nu e inca sigur daca tu esti aleasa. (...) Asadar poti ramine cu el, continuind sa dai proba pentru rolul nevestei norocoase, sau poti sa cauti pe altcineva care nu are nevoie de o decada sau chiar de doua ca sa-si dea seama ca tu esti cel mai bun lucru care i s-a intimplat.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.