Asta seara, de la ora 20.10, pe TVR1, un spectacol de exceptie, pe care va invitam sa-l urmariti in mod cat mai activ! Este vorba despre Gala UNICEF, destinata strangerii de fonduri pentru copiii cu dizabilitati din Romania si din tot restul lumii. Donatiile se vor putea face prin intermediul liniilor Romtelecom si prin SMS-uri in toate retelele de celulare.

Prezentarea Galei va fi facuta de Andreea Marin Banica, in calitatea ei de ambasador UNICEF, iar printre numeroasele vedete care vor raspunde la telefoanele galei se vor numara: presedintele Traian Basescu, Victor Ponta, Vasile Blaga Alexandru Arsinel, Maia Morgerstern, Mircea Albulescu, Maria Carneci, Sofia Vicoveanca, Leonard Doroftei, Loredana Groza, Madalina Manole, Octavian Bellu si multi altii.Andreea Marin Banica si sute de personalitati sprijina copiii cu dizabilitati

Andreea Marin Banica, ambasador UNICEF, este gazda unei transmisii eveniment la TVR 1: Gala UNICEF, difuzata in direct pe TVR 1, sambata, 17 februarie 2007, de la ora 20.10.

Televiziunea Romana si UNICEF sunt organizatorii galei, prin intermediul careia se vor strange fonduri pentru copiii cu dizabilitati din intreaga lume. Donatiile se vor putea face prin intermediul liniilor Romtelecom si prin SMS-uri in toate retelele de telefonie mobila.

Tot in cadrul galei va fi lansat proiectul UNICEF "Global Parents", care este in derulare in tarile UE si prin care donatorii isi asuma plata lunara a unei sume, pe o perioada determinata de timp, care intra in contul UNICEF.

Andreea Marin-Banica, ambasador UNICEF, va fi "ajutata" de Catalin Maruta si Cove, dar mai ales de artisti romani si de aproximativ 200 de personalitati din toate domeniile, care vor veni in studioul TVR si vor comunica direct cu persoanele care vor sa faca donatii. Printre acestea se vor numara cantareti din toate generatiile si din toate domeniile, actori, politicieni, personalitati din lumea sportului, vedete de televiziune in general si, bineinteles, vedetele TVR.

Iata cateva dintre numele care au raspuns apelului lansat de TVR si UNICEF: Traian Basescu, Radu F. Alexandru, Vasile Blaga, Anca Boagiu, Daciana Sarbu, Mioara Mantale, Sorin Oprescu, Victor Ponta, Lavinia Sandru, Valeriu Stoica, Octavian Bellu, Mariana Bitang, Gabi Balint, Violeta Beclea, Leonard Doroftei, Mircea Albulescu, Alexandru Arsinel, Ion Caramitru, Maia Morgenstern, Luminita Anghel, Monica Anghel, Loredana Groza, Dan Teodorescu, Stefan Banica Jr., Ovidiu Lipan Tandarica, Madalina Manole, Alexandra Ungureanu, Cream, Radu Moraru, Diana Munteanu, Liana Stanciu, Sofia Vicoveanca, Maria Carneci.

"Povesti de viata extraordinare, din tara sau din jurul lumii, vor deveni cunoscute prin intermediul unor filme de scurt metraj ce aduc in prim-plan realitati incredibile. Si, ca sa isi aminteasca de crampeiul de copilarie ce traieste inca in ei, toti oaspetii nostri vor fi intampinati de cei mici si invitati sa poarte, in timp ce raspund la telefoanele destinate donatiilor, un simbol care sa ii determine sa faca o fapta buna stiind ca in piept le bate inca o inima de copil - un nas rosu, un coif, un mic desen realizat de micii artisti pe obraz sau pe mana", spune Andreea Marin Banica. "Gala UNICEF va fi asadar destinata copiilor, dar e gandita ca un joc pentru oamenii mari. Si cu umor, si intr-o atmosfera de destindere, nu doar cu efort putem cladi o lume mai buna", a continuat ea.

Gala UNICEF din 17 februarie este primul eveniment de acest gen organizat dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana si marcheaza aniversarea a 60 de ani de la infiintarea UNICEF.

Va reamintim ca Andreea si-a schimbat de curand look-ul, care o aduce mai aproape de celelalte vedete-ambasador UNICEF, langa care - dupa cum ne-a marturisit - este mandra sa ii fie prezent numele. Ziarul nostru ii este alaturi in noua "(e)misiune" si ii doreste succes!


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.