Nicola si compozitorul Mihai Alexandru au hotarat de comun acord sa divorteze dupa un mariaj de 16 ani. A fost o casnicie care le-a adus doi copii, dar si celebritate pe plan profesional. Primul termen al procesului a avut loc ieri, insa artista a lipsit motivat din fata judecatorului. Nicola a fost nevoita sa respecte un contract si a sustinut un concert la Baia Mare.

In urma cu cateva luni, Nicoleta Alexandru (38 ani)si Mihai Alexandru (40 ani) au confirmat zvonurile care circulau prin presa si au recunoscut ca vor rupe mariajul. Cei doi au impreuna doi copii, iar fiecare mai are cate un copil din relatiile anterioare.

Compozitorul a parasit caminul conjugal de mai multa vreme si sta acum cu chirie intr-un imobil din sectorul 2. Cantareata a ramas in apartamentul mamei lui Mihai, in care au locuit impreuna, alaturi de cei doi copii, Jonathan (10 ani) si Maria (12 ani). De altfel, cei doi minori vor fi audiati in camera de consiliu la termenul urmator, avand in vedere ca Mihai a cerut custodia unuia dintre ei.
Totodata, la solicitarea Nicolei, instanta a dispus efectuarea unei anchete sociale la domiciliul compozitorului pentru a se asigura ca minorul incredintat lui Mihai va beneficia de confortul necesar. Pentru admiterea divortului, Nicola trebuie sa dovedeasca motivele temeinice pentru care doreste ruperea mariajului. De exemplu, infidelitatea, parasirea nejustificata a domiciliului comun sau abuzurile de ordin fizic sau moral ale sotului. Cu toate acestea, s-a zvonit ca despartirea s-a produs dupa ce Nicola a avut o relatie amoroasa cu unul dintre basistii trupei, fapt negat insa de cantareata.