La ora actuala, Ioan Isaiu este cea mai curtata vedeta de telenovele. Chiar daca a anuntat, de curind, ca se va casatori, fanele sale nu se dau batute si ii tot trimit mesaje si declaratii de dragoste.
Nicoleta Ilie, actuala lui logodnica, a pus piciorul in prag si este atenta la telefoanele pe care le primeste actorul, cit si la femeile care se invirt in jurul lui. E geloasa, posesiva, stie orice miscare pe care o face Isaiu, atit la filmari, cit si dupa. Tinind cont ca lucreaza tot la Antena 1, unde se difuzeaza "Vocea inimii", e clar ca nu ii este greu sa-l tina sub control pe amorez. In clipa in care artistul mai iese la cite o bere cu prietenii, Nicoleta are "spioni" si acolo, stiind tot ce intreprinde logodnicul ei. Daca relatia a inceput asa, e usor de imaginat ce se va intimpla peste citiva ani. Probabil, sotia va sti sa puna piciorul in prag si sa-i faca viata grea actorului de telenovele.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.