Au fost o vreme unul dintre cele mai controversate cupluri din show-biz: Andreea Raicu si Tudor Vasile. S-au despartit, au existat certuri si impacari deseori, dar, in final, fiecare si-a vazut de viata lui.
In momentul de fata, vedeta Prima este indragostita de actorul Tudor Chirila. Multi care nu le dadeau o sansa, sint uimiti ca iubirea lor rezista si este puternica. Aceasta il insoteste pe muzician la toate concertele, iar el este nelipsit la prezentarile de moda. Se pare ca Tudor Vasile nu prea a uitat-o pe Andreea, considerata cea mai sexy femeie, din moment ce inca o mai suna si a marturisit unor amici ca ar dori-o inapoi. Nu ar avea nicio sansa, spunem noi. Vedeta este amorezata de Chirila si nu mai are ochi pentru nimeni. Fiul fostului premier a zis ca nu va renunta pina nu o va recuceri pe Andreea. E posibil sa asistam la un duel al celor doi Tudor? Vom vedea.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.