Fetele au vrut sa obtina rolul din serialul "Meseriasii", dar nu au avut nici o sansa
Plecarea Andreei Banica de la Pro TV la Romantica TV a lasat loc altor cantarete blonde sa spere ca ar putea ajunge in televiziune.

Trupa Trident nu se poate lauda cu talente actoricesti
Cele trei membre ale trupei Trident s-au prezentat pline de sperante la casting, insa au fost respinse din start, nereusind sa se ridice la asteptarile producatorilor.
Locul pe care Andreea Banica l-a lasat liber in echipa sitcomului "Meseriasii" in care a jucat rolul lui Vicky, o tanara materialista si plina de aere ce alearga dupa barbatii cu bani, a generat o concurenta acerba intre celelalte blonde din show-biz-ul autohton. Printre tinerele increzatoare care au raspuns chemarii la casting s-au numarat si Loredana, Andreia si Roxana, componentele trupei Trident. Desi fizic corespundeau cerintelor, cele trei cantarete nu au facut fata probelor menite sa dezvaluie talentul actoricesc. Si cum frumusetea si dimensiunile evidente nu sunt suficiente pentru a interpreta un rol, au fost respinse una cate una fara nici un fel de menajament. Castigatoarea castingului a fost Anca Neacsu, fosta membra a trupei A.S.I.A., care a intrat deja in paine. Difuzarea celui de-al doilea sezon al serialului a debutat la inceputul saptamanii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.