Jojo este foarte fericita si se declara extrem de multumita de povestea de dragoste pe care o traieste in prezent. Desi intre cei doi este o diferenta de varsta de 19 ani, acest lucru nu ii deranjeaza absolut deloc si, datorita faptului ca se inteleg atat de bine, acest aspect a devenit aproape insesizabil. Cei doi se afiseaza impreuna la mai toate evenimentele mondene din Capitala, iar fericirea se poate citi cu usurinta pe fata lor. Ba chiar exista zvonuri conform carora Jojo si teava s-ar fi logodit, insa cuplul nu a confirmat deocamdata acest lucru.

Vrand sa-i faca o bucurie iubitului ei, Catalina doreste sa puna la cale o excursie la Paris, orasul iubirii, evident. Poate, prinsi in mirajul peisajului, cei doi se vor gandi, intr-adevar, si la o posibila logodna si, de ce nu, la casatorie. Excursia in Paris vine ca urmare a vizitei pe care au facut-o de Sarbatori la Ierusalim. Chiar daca nu a petrecut alaturi de familie, Catalina a spus ca a fost cel mai fericit Craciun din viata ei.

Daca pe plan personal ii merge struna, Jojo are cateva nemultumiri in ceea ce priveste cariera sa. Iar aceste nemultumiri spera sa se concretizeze in niste proiecte concrete pe plan profesional. Avand in vedere ca ea este de profesie actrita, Catalina isi mai doreste, pe langa aparitiile din serialul "Piata divertis" sa joace si intr-un lung-metraj.