Cunoscut in showbiz ca Nick de la N&D, hiphopaitorul cu multe piercinguri la etajul superior, continua sa defileze sub aceeasi titulatura, chiar si dupa ce D (adica Delia Matache) a parasit de mult duetul.
Trupa a continuat sa tirasca dupa sine initiala Deliei si dupa ce Nick si-a gasit o alta partenera, pe Adriana. Numai ca nici aceasta n-a rezistat prea mult alaturi de macho-muzicantul nostru, asa ca a parasit corabia. Acum, formula s-a completat cu Mihaela, o fata care, pina mai deunazi, a cintat prin restaurante din Germania. Semanind frapant cu Iasmina Curca, noua D a lui Nick nu se ridica, nici pe departe, la nivelul antecesoarei care a dat nume trupei. Am vazut-o in garsoniera lui Maruta, intr-o incercare de a cinta live si rezultatul a fost jalnic. Voce stridenta, falseturi care-ti ofilesc urechea, dansuri din buric. Pe scurt, D poate sa vina de la dezastru!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.