Bebelusul a venit pe lume in ziua aleasa de mama lui, fara nici o interventie speciala.Sanda Ladosi si-a adus baietelul pe lume in noaptea de marti spre miercuri, la Spitalul Euroclinic.
Micutul s-a nascut cu o greutate de 3,070 kg si o lungime de 50 cm fara nici o interventie speciala.
Desi isi programase nasterea in cursul zilei de 14 februarie, urmand sa-i fie provocata, cantareata a primit o mare surpriza din partea fiului ei - bebelusul si-a anuntat venirea pe lume inca din seara de 13 februarie si a facut-o in jurul orei 1.20. In mod normal intalnirea dintre Sanda si micutul Bogdan ar fi trebuit sa se produca pe data de 10. Deoarece a depasit termenul, artista s-a sfatuit cu medicul ei si a decis sa-si provoace nasterea cel tarziu pe data de 14, profitand de semnificatia zilei de Sfantul Valentin. Se pare ca nu a mai fost nevoie, bebelusul conformandu-se dorintei mamei lui. Astfel, Sanda si sotul ei, Stefan Tache, au primit cadoul dorit de Ziua Indragostitilor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.