Cu ocazia aniversarii postului Acasa TV, ce a avut loc in urma cu cateva zile, actorul Alexandru Papadopol a parodiat-o pe Oana Zavoranu, "interpretand", echipat cu peruca si cercei, melodia pe care aceasta o canta intr-o telenovela. Prestatia acestuia a fost sustinuta de zambetele colegilor de serial si alimentata consecvent de moderatoarea emisiunii, Mihaela Tatu. Desi deranjata de atitudinea fostilor ei colegi, Oana Zavoranu nu ii considera principalii vinovati pe acestia, atribuind "meritele" conducerii postului. "De cand am plecat din Pro, am devenit acolo o persoana interzisa. Sunt aproape sigura ca le-a fost impus genul asta de atitudine, iar ei au acceptat pentru ca asa sunt unii oameni, nu au coloana vertebrala. Ma lasa rece, pentru ca e de domeniul trecutului, insa eu nu as fi acceptat sa fac asa ceva in locul lor", ne-a declarat actrita, care va filma in curand pentru un alt serial la postul "Romantica".

Oana Zavoranu ne-a precizat ca pe perioada cat a lucrat la Acasa, aproximativ doi ani, a avut relatii foarte bune cu toata lumea.

"Nu m-am certat cu nimeni niciodata cat am stat acolo, deci asta nu este un motiv. Sigur, pe la spate fiecare poate sa aiba invidiile si rautatile lui, dar ca sa ironizezi pe cineva cu care ai lucrat e o chestiune de principii. Mie imi pare rau de Alexandru si de Mihaela. Am invatat in anii astia ca multi oameni sunt de vanzare si ca pentru bani fac orice, devin marionetele oricui", a spus sotia lui Pepe.